Pootje baden en autorijden
Pootje baden en autorijden
Zondag 22 juli 2012
 
Jawel jawel, Loli gaat wel eens in de auto, maar dat is dan naar de dierenarts of naar het pension. Niet om ritjes te maken. En daar werd het wel eens tijd voor. Dus schaften we gisteren een harnas/tuigje en een veiligheidsriem aan en een dek om op de bekleding van de achterbank te leggen.
 
En vandaag gingen we op pad. Een rondje naar Majadahonda via Valdemorillo naar het embalse de Valmayor. Waar je kan zonnebaden en zwemmen. Of pootje baden en wandelen. Of zeilen en bootje varen. Voor elk wat wils eigenlijk. Uiteraard hadden we dit nog niet eerder gedaan. Want zoals we nooit in het veld kwamen voordat we Loli hadden, hadden we ook nog niet eerder het embalse bezocht om er een rondje te lopen.
 
Loli hield zich goed in de auto. Eerst een tijdje staan, daarna zitten en eenmaal op de terugweg ging ze er rustig bij liggen. Missie geslaagd
 
Bij het embalse ging ze zomaar mee het water in, met Johan. Tot aan zwemmen toe! Ik stond paf. Ze is niet echt een ware waterrat, althans ze gaat niet in het zwembad en het mini zwembad is tot dusver ook nog geen succes. Modderpoelen willen nog wel en vandaag ging ze dus water met golfjes in.
Dit gaan we vaker doen!
 
Even je plekje vinden:
 
 
Spannend!
 
Kijk nou! Zwemmen!
 
Hmmmm, misschien is het toch wel leuk, dat water:
 
 
Ok, dan gaan we nog een keer:
 
Ah, je kan ook líggen op de achterbank...

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl