Harde kern logees
Harde kern logees
Woensdag 25 juli tot en met zondag 29 juli 2012
 
Onze harde kern logees Xander en Chantal verblijdden ons weer met een bezoekje.
We deden het woensdagavond, donderdag en vrijdag overdag rustig aan, wandelen met Loli, lekker zwemmen en zonnen, tapasjes eten op ons terras, BBQ-en, beetje borrelen enzovoort. Zowel woensdag als donderdagavond was er mega onweer met regen (wat we toch al sinds begin juni niet meer gehad hadden), Chantal en ik hebben woensdagavond een tijdje binnen gezeten omdat we helemaal nat regenden op het terras. Het koelde ook behoorlijk af tijdens het onweer.
 
Aangezien het feesten in het dorp waren gingen we vrijdagavond een drankje doen op een terrasje en vervolgens gingen we naar de feesttent van los cucos, weer het ook weer erg gezellig was. Zaterdag begon rustig met uitslapen en in de middag een overheerlijke hamburger van Tommy Mel´s (Majadahonda) en daarna namen de heren een kijkje in de feesttent. Aangezien Chantal en ik gingen winkelen hebben we de sleutel maar even afgegeven daar. Chantal en ik vermaakten ons in Gran Plaza 2 en probeerden die overheerlijke joghurtijsjes van llaollao uit.
 
Ik spotte ook een top speeltje voor Loli, daarover later meer, ze vindt hem in ieder geval fantastisch.
 
Ondertussen waren Johan en Xander al weer thuis geweest en meldden zich daarna bij de stierenarena (geen gedode stieren hoor, iedereen-alles kwam er heelhuids uit) en feesten vervolgens mee in de feesttent. Chantal en ik relaxten na het winkelen nog wat verder op ons terras met een drankje. Toen zagen we dat ze de sleutel vergeten waren. Na een plan ´hoe krijgen we ze de deur binnen zonder dat we ze hoeven op te halen´ uitgeknobbeld te hebben gingen we slapen.
 
Uiteindelijk werd er toch gebeld met de vraag of ze opgehaald konden worden - gezien de fysieke toestand was dat dan uiteindelijk ook maar beter ook.
 
Of ze er erg blij van werden weet ik niet, aangezien ik niet in mijn allerbeste humeur was. En ik verdwaalde ook nog! Tssss. Ik moet ook niet ´s nachts proberen een andere afslag te nemen dan normaal. Overdag gaat dat meestal al mis, dus in het donker al helemaal...
 
Zondag was alweer de laatste dag. Beetje uitrusten, zonnen en zwemmen, ik maakte een brunch met gazpacho en zelfgemaakte pizza en vers geperst sap, zelfgekochte empanadillas en stokbrood en bracht daarna onze hard core logees naar de luchthaven.
 
Hieronder wat foto´s gemaakt door Xander, voor een kleine impressie.
Bedankt! Het was weer erg gezellig!!
 
Wandelen in het veld:
 
 
Bij Tommy Mel´s en bij de Feesten:
 
 
En het llaollao ijsje en Loli met haar Kong:
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl